woensdag 27 juni 2012

Iets langer dan verwacht


Eindelijk weer even de tijd om een blog te plaatsen.

In de tussen tijd op vakantie geweest naar het mooie Engeland. Volop genoten van het mooie weer en vooral van elkaar. Zoals elk jaar zijn we met mijn ouders en de kids op vakantie geweest. Een mooie traditie. Dit jaar was echter wel de laatste keer dat we buiten de schoolvakanties om konden. Noor wordt immers in augustus 5 dus vanaf dat gaan we gezellig met de meute mee :-)

Na de vakantie was het wat minder leuk (zacht uitgedrukt). Mijn moeder kreeg de maandag erna de uitslag van een aantal onderzoeken en het was geen goed bericht. Er was borstkanker geconstateerd!

Vandaag is mijn moeder geopereerd, een borst besparende. Van vandaag is het wachten en duimen geblazen... 7 werkdagen en dan is er een uitslag. Wat voor vorm, uitzaaiingen, etc..

Zoals jullie dus wel begrijpen ben ik er niet echt aan toe gekomen om wat voor Ma~De~Liefste te doen. Al heb ik in de vakantie wel een juweeltje op de kop getikt. Deze is echter niet voor de verkoop, maar lekker voor ons zelf hihi. Ik zal er vanavond een foto van plaatsen.

Ik hoop snel weer mijn werkzaamheden op te kunnen pakken. Ik heb in ieder geval genoeg ideetjes opgedaan voor toekomstige projecten.

Tot snel!

Liefs,

Ma~De~Liefste

1 opmerking:

  1. Geen fijn bericht, ik hoop dat je moeder zich na de operatie beter voelt en dat er kans op herstel is.
    Wat is het toch een nare ziekte...heel veel sterkte voor jou en natuurlijk voor je moeder.

    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir