donderdag 17 mei 2012

Druk druk druk..

Wat een heerlijke dag vandaag! De hele dag... en dan bedoel ik ook echt de hele dag heb ik in de tuin gewerkt aan mijn projectjes. Wat een zaligheid. De was hing te drogen en de meiden speelden binnen/ buiten. En ik kon me helemaal storten op alles wat er in de schuur stond.

De salontafel is zo goed als klaar, alleen de frontjes van de la moeten nog een 2e laag.
Hieronder alvast een voorproefje.


De bidstoel is van zijn oude jasje verlost, gaten zijn gedicht en zodra deze uitgehard zijn krijgt hij dezelfde wasolie als het tafelblad van de salontafel. Het klepje van de bidstoel heb ik voorzien van schoolbordverf.

De meidenkast, of ook wel spekkast genoemd, is ook al aan de beurt. De frontjes van de 6 lades zijn eraf en staan in de grondverf. Zo ook de deur. Ik ben al druk met welke knopjes er op de lades en de deur gaan. Nu nog kijken of ik een leuk adresje kan vinden voor knopjes.

Hopelijk hebben jullie ook een heerlijke dag achter de rug. Misschien druk, of juist heel erg rustig aan gedaan en genoten van het welverdiende zonnetje.

Ik ga nu tevreden onderuit op de bank. Al het gereedschap is opgeruimd, de was ligt inmiddels opgevouwen in de kast en ons jongste dametje ligt al in dromenland... Nu is het mamatijd. Al was het eigenlijk de hele dag al mamatijd
J

Een hele fijne avond!

Liefs,

Ma~De~Liefste

2 opmerkingen:

 1. Je zet er vaart achter. Maar wat we hier op de foto zien, ziet er mooi uit. Het was ook een mooie dag om lekker bezig te zijn.
  Veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je tafel is mooi geworden, je hebt echt in een reuzentempo alles geverfd hoor...wow, wat een energie,de zon hielp vandaag een handje mee...gelukkig eindelijk zon.
  Nu met de beentjes omhoog en lekker relaxen....

  Morgen weer een dag.....
  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir