zaterdag 12 mei 2012

Meidenkast

En ook de meidenkast is binnen! Weet nu alleen niet waar ik mee moet beginnen, ik zie alles al helemaal klaar voor me en het een is nog leuker dan het ander.


Eerst maar eens een kopje thee, misschien dat ik dan de knoop kan doorhakken.

Fijne dag!

Liefs,

Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Jij bent druk, heel druk, vorig jaar heb ik een meidenkast, twee secretaires en een tafel in een week in de verf gezet..een megaklus, maar voor een goed doel, dochters op kamers...ik heb net een lampenvoet in de verf en een rieten stoel ..voorlopig even geen verf meer

  Fijn weekend,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt voorlopig even wat te doen. En de keuze? Welke het belangrijkst is, of het leukst, op volgorde van binnenkomst. Ik hoop dat het kopje thee je erbij helpt!
  Fijn weekend!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tafel is geschuurd en het onderstel staat in de grondverf, het bovenblad zet ik in de olie. Hij is namelijk zo mooi geworden na de schuursessie. Dezelfde olie hebben wij ook voor onze eettafel gebruikt. Zo is hij goed beschermd tegen alles wat je maar op een tafel kunt verwachten. Is wel zo handig.

  Nu ik de tafel zo zie denk ik dat we hem houden. Zodra deze klaar is zet ik hem en onze huidige opiumtafel op MP en dan kijken welke het eerste verkocht wordt. Stiekem hoop ik dat dat de laatste wordt.

  De kast staat nog even in de schuur, ik kon het namelijk niet laten om ook nog even de tuin van onkruid te verlossen. Met al die regen explodeert de tuin. Niet alleen de bloemen en planten, maar helaas ook de verkeerde plantjes :-) Meteen de grond weer lekker los gemaakt.

  Misschien als we morgen van mijn schoonmams af komen, dat ik dan nog even met de kast aan de slag ga. Ik heb het weer te pakken! Haha.

  Liefs,

  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir