zondag 9 september 2012

B&B

Net terug van een heerlijk weekend in Bathmen en omgeving.

Via Twitter 2 overnachtingen gewonnen. Zo win je nooit iets en zo win je dit! Ik dacht, laat ik eens iets retweeten, wie weet wordt het wat. Niet veel later trilde mijn mobiel, of ik mijn gegevens wilde door mailen, want ik had gewonnen!

We waren van harte welkom in de B&B van Annie en Albert in Bathmen.

 
Een datum geprikt, viel mooi met de open monumentendag en de Overijsselse molendag. We hoopten dat we het zouden treffen met het weer. Je weet het immers maar nooit met ons Hollandse veranderlijke weer.

Erg benieuwd over waar we terecht zouden komen. Het overtrof mijn gedachten/ dromen. Wat hebben wij genoten! De locatie/ omgeving was top, de accomodatie was geweldig, Annie en Albert zijn zeer gastvrij, het weer zat mee, we hebben heerlijk gefietst, her en der rondgesnuffeld, een schitterende molen bezocht (een brood, eierkoekmeel en speculaasmeel aan overgehouden), genoten van al het lekkers bij de B&B, in Holten en in Deventer en niet te vergeten, we hebben genoten van elkaar. Hier waren we echt even aan toe... Wat wil een mens nog meer?
 
Vandaag ook nog een heerlijke fietstocht gemaakt via de vele knooppunten in de omgeving. Daarna in Bathmen op een terrasje gewacht tot pap&mam de meiden weer aan ons overhandigden. Ook zij hadden met zolle teugen genoten, de meiden én opa en oma!


En weer over tot de orde van de dag, was hangt te drogen, de meiden liggen op 1 oor, de schooltas hangt weer gevuld klaar, manlief repeteert met de buurtband en ik plof zo met een heerlijke kop thee op de bank.

1 Ding weten we zeker, we gaan terug en dan met onze meisjes, want die 2 dagen waren veel te kort om alles te zien en te doen. Echt voor herhaling vatbaar én een aanrader voor een ieder.

Iedereen een hele fijne week!

Liefs,

Ma~De~Liefste

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dat gewonnen had.
  en wat zat het weer mee.
  Leuke foto´s gemaakt.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je zomaar iets wint en er een paar prachtige dagen aan overhoudt! En Overijssel is natuurlijk best mooi!
  Ik hoop dat je nog even na kunt genieten.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir