zaterdag 15 september 2012

Wat te doen...??

Wat een heerlijke dag om buiten verder te gaan met het nodige schilderwerk. De was hangt te drogen, de boodschappen zijn binnen en de meiden spelen heerlijk in en om het huis. Ik hoop dat het weer bij jullie ook heerlijk is en dat jullie daar optimaal van genieten.

Het buikkastje heeft de 2e laag wintergrijs gekregen, het rotan voetenbankje heeft zijn 1e laag parelgrijs gekregen en ook het oude dametje was aan de beurt vandaag. Ook zij krijgt de kleur parelgrijs. De lade en de deuren hebben een lik gekregen. Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt voor wat betreft de panelen. Ik laat ze zitten, dus geen kippengaas, jute of glas, maar gewoon het hout. Ik vind het zonde om het oude dametje zo toe te takelen.

Echter slaat nu de twijfel toe over de kleur... Wat te doen?? Zal ik de panelen inkleuren met schoolbordverf, wintergrijs of wit?

Een van de deurtjes ligt te drogen

Manlief is niet in de buurt en ook niet in staat om te reageren. Hij is druk op de motor in de mooiste stad achter de duinen voor zijn werk.
Misschien kunnen en willen jullie als volgers mij helpen met deze knoop.

Dank jullie wel alvast voor jullie hulp en nog een heel fijn weekend verder.

Voor mijn nieuwe volger een lief welkom.

Liefs,

Ma~De~Liefste

4 opmerkingen:

 1. Wat vind ik dit moeilijk Mirjam! Ik vind het wel mooi dat je het hele kastje intact laat. Als je hem helemaal in dezelfde kleur laat, heb je niet zoveel problemen als je er leuke dingen (in kleur)op wilt zetten. Als er kleur in zit ben je daar meer aangebonden.
  Misschien dat je daar iets mee kunt.
  Succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei wat een moeilijke vraag...zelf zou ik in dezelfde kleur doorgaan, maar ik heb pas ook een kast met één paneel schoolbordverf gedaan omdat het functioneel in de keuken is...
  Wie weet heb je er al een kleur opgedaan????

  Geniet vandaag van een mooie dag,

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. P.s.
  Wat fijn voor je ouders dat ze zo samen in de Ardennen zijn, heerlijk genieten, lief gebaar van je.

  Liefs,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog niks gedaan. Vandaag was een relaxdagje. Manlief was weer op pad voor werk en de meisjes en ik hebben het er lekker van genomen. Lekker lang in het grote bed, uitgebreid ontbijten, lang douchen/ badderen en tegen de tijd dat papa weer thuis kwam, waren we net een beetje bij de mensen hihi.
   Bij mij dus inderdaad de twijfel, want waar zal een nieuwe eigenaar de kast zetten?? Ik denk dat dezelfde kleur inderdaad het meest voor de hand ligt. Ik ga het ook nog even vragen aan de mensen op Facebook. Maar ik denk dat ik er wel uit ben. Dank jullie wel Gerry en Eefie.
   Pap&mam hebben het lekker gehad. Lekker gewandeld en Bastogne verkend. Helemaal top dus.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir