vrijdag 26 oktober 2012

Koude vingers

Het zonnetje schijnt, maar daar is het eigenlijk ook mee gezegd. Maandag nog 22 graden en nu 7,4 op de thermometer. Koud... nee, maar wel frisjes. Vooral te frisjes om te schilderen. Maar toch even in het waterige herfstzonnetje gestaan om het kastje, de kandelaars en het dienblad van een 2e lik verf te voorzien.

Met mijn oude trainingsbroek, die inmiddels de sporen draagt van vele verfsessies zowel in als buitenshuis, en een oud T-shirt van mijn middelbareschooltijd ging ik aan de slag. Ik hoorde mezelf zeggen: "Dit valt nog best mee, ik had gerust eerder buiten kunnen gaan staan..." Maar niet veel later was het over met de pret. Mijn vingers werden wat strammer, er ontstond een druppel aan mijn neus en de verf vertoonde ook wat protest van de frisse buitenlucht.

Gelukkig was ik zo goed als klaar. Snel alles binnen gezet, opgeruimd en mijn schilder kloffie verruild voor mijn eigen outfit van vandaag. Ik denk dat ik weer in de schuur aan de slag kan, met straalkachel en een dikke trui aan.

Voor nu een bakkie thee en iets anders om te lakken, m'n nagels. Dat kan ik tenminste lekker binnen doen J

Alvast een fijne avond en een fijn weekend.

Liefs,

Ma~De~Liefste

1 opmerking:

 1. ja als je lang buiten bent wordt je al snel koud.. dan toch maar beter binnen je nagels lakken haha;)
  Ik ben voorlopig ook gestopt met de kozijnen verven, nu het zo nat is buiten werkt dat ook niet..
  maar zoals jij in je schuur met straalkachel en dikke trui, ach dat heeft ook wel wat en daarna lekker opwarmen met een kop hete thee of warme chocolademelk:)

  fijne week!
  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir