zondag 11 augustus 2013

Over tot de orde van de dag

De vakantie zit er weer op... althans, voor mij. Manlief heeft nog wat dagen aan zijn vakantie geplakt en mag donderdag weer van start en de meiden hebben nog tot eind augustus. Maar ik mag morgen weer in alle vroegte op en naar kantoor. Aan de ene kant wel lekker, maar stiekem toch ook niet. Ach ja, het hoort erbij, even door de zure appel heen bijten.

Lekkere weken verlof gehad, mooi en heet weer, met af en toe een buitje. Maar dan bood het zwembad uitkomst. Als we dan toch nat worden, dan op een goede manier haha.

In de tussentijd heeft onze oudste een kaarsje extra mogen uitblazen, 6 jaar alweer! En mocht mijn schoonmoeder daar een 0 achter zetten. Twee dagen groot feest dus.
En we hebben 2 nichtjes mogen verwelkomen in onze familie, binnenkort maar eens op kraamvisite bij de nieuwe wondertjes.


Zoals ik in mijn laatste post schreef, ben ik nog terug geweest naar de schattenschuur. Dit keer samen met onze oudste dochter. De eigenaresse van de schuur deed de deur open en de eerste reactie was... grote ogen, mond viel open en een gefluisterde "Wauw!" kwam over haar lippen. De goede reactie, volgens de eigenaresse. Ik denk dat ik dochterlief langzaam maar zeker ook aan het 'besmetten' ben met het opknap virus.
Deze keer kwam ik thuis met een kast voor mezelf. De bovenkant van een buffetkast welteverstaan. De onderkant is destijds in gebruik genomen door iemand als commode en het bovenstuk stond al een poos bij de eigenaresse in de tuin onder de overkapping.

 
Deze staat nu met wat mooie accessoires in de woonkamer. Eerst maar eens met de spullen voor andere aan de slag. En als ik eerlijk ben heeft deze look ook wel iets. Wie weet blijft hij zo.
 
Via Facebook een stoofje op de kop getikt en inmiddels ook weer wat spullen verkocht via Marktplaats. Grappig om te zien dat de verkoop met vlagen gaat. Zo heb je een periode dat er niks verkocht wordt en zo staat je telefoon/ mailbox roodgloeiend. Leuk!
 
De salontafel van mijn vorige post staat ook bij mijn advertenties. De witkwast erover, het blad voorzien van wasolie en een mooie oude porseleinen knop op de lade.
 
 
Nu gauw verder, er ligt nog was die weggewerkt moet worden en ik wil ook nog even een rondje maken op de fiets. Als het weer tenminste wat minder sip wordt. En anders plof ik lekker op de bank met thee en een boek. Nog even dat vakantiegevoel rekken.
 
Hebben jullie de vakantie ook al opgesnoept, of hebben jullie nog wat in het verschiet?
 
Hoe dan ook, een hele fijne dag!
 
Liefs,
 
Ma~De~Liefste
 

 
 


3 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Je tafel is heel mooi geworden en het kastje (bovenkant) vind ik ook super. Ik denk dat het geen slecht idee is om deze zo te laten, ziet er prachtig uit zo... Een genot om naar te kijken.
  En gefeliciteerd met de twee kleine nieuwe meisjes in je familie...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een hele fijne week Mirjam!
   Gr. Mirjam

   Verwijderen
 2. Welkom terug!
  Fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad.
  En nu weer over tot de orde van de dag.
  Weer veel plezier op je werk en bij het renoveren van allerlei meubelwerk.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir