woensdag 4 september 2013

Stemmen

Nee, ik heb geen last van stemmen in mijn hoofd haha

We kregen van de ING een deurhanger met de post. Binnenkort komt er weer een NVM Open Huizen Dag waar we toch weer aan mee gaan doen (elke kans is er één) en de ING wil met deze actie huizen extra in de schijnwerpers zetten.

Zoals jullie misschien wel weten staat ons huis al enige tijd te koop, in oktober 3 jaar. Nu ben ik normaliter niet zo iemand die loopt te leuren om een stem voor het één of andere onbenullige ding, maar we willen zo graag verder. Het eens niet alleen bij dromen houden maar ook met het verwezenlijken van enkele dromen.
Eigenlijk wilde we deze Open Huizen Dag aan ons voorbij laten gaan, maar we kunnen het toch niet laten. Niet dat we desperaat worden, of in financiële problemen zitten (gelukkig niet). We proberen het een beetje naast ons neer te leggen dat het voorlopig nog te koop zal staan. Maar toch... er gaat geen dag voorbij of er vraagt een lieve belangstellende buur, collega, vriend(in) naar ons huis, je ziet mooie huizen in Drenthe aan je voorbij gaan en denkt dan 'Och hadden wij maar..." Ik weet, het komt goed, we kunnen er uiteindelijk hard om lachen. Ik hoop stiekem zo dat die dag snel komt.

Het enige dat ik van jullie vraag is om op ons huis te stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de kans om een styling (met foto's) te winnen, een Top huis vermelding op Funda en een plekje op de site van de ING. Wie weet bereiken we op deze manier onze koper.

Als je op de foto van ons huis klikt kom je op de pagina van ons huis bij ING.

Na allerhande advertenties in lokale krantjes, flyers in supermarkten, vermeldingen op Twitter en Facebook, deelnames aan de NVM Open Huizen Dag is dit wel het laatste wat eventueel voor wat extra aandacht voor ons fijne huis kan zorgen.

Als je stemt, dank je wel. En stem je niet, geen enkel punt, dan dank ik je voor het lezen van deze post.

Liefs,

Ma~De~Liefste

7 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Ik ga gelijk stemmen hoor, alle kleine beetjes helpen...toch?
  Fijne dag verder,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh enne... link ook gedeeld op FB...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief van je Mirjam, inderdaad alle beetjes helpen.
   Jij ook een fijne dag verder.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 3. Hoi ik heb net mijn stem uitgebracht.
  Veel succes.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb net even gestemd. Wie weet.
  Het huis ziet er leuk uit, maar als je verder wilt en echt iets totaal anders (zoals ik lees) dan is het toch lekker als het verkocht is.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je stem. Het is een heel fijn huis, we kunnen het helaas niet meenemen. Anders was dat zeker een optie.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir