donderdag 9 januari 2014

En dat is 1!

Eigenlijk mag het officieel niet meer, al hoorde ik op de radio dat men de hele maand januari elkaar de beste wensen mag wensen, maar toch wil ik jullie lezers/volgers/mede blog schrijfsters de beste wensen wensen.

De eerste blog van het nieuwe jaar. Altijd weer leuk, de teller gaat op 0... zo heb je weer een boel eerste keren. De eerste kus/ knuffel, de eerste keer naar kantoor (ietwat minder leuk hihi), en zo ook de eerste verkoop van 2014.


Dit kastje had ik in het voorjaar van 2013 klaar. Dat is ook wel te zien aan de fleurige bollen erop. Sindsdien heeft hij bij ons bij de slaapkamer op de overloop gestaan. En misschien niet zo vreemd, je gaat eraan wennen. Dus het was best gek toen de nieuwe eigenaresse de kast op kwam halen en er een lege plek overbleef. Ik heb er mijn sporttas neergezet, dan vergeet ik hem niet mee te nemen naar mijn werk en is het niet zo'n kale hoek.

Fijne avond allemaal.

Liefs,

Ma~De~Liefste

4 opmerkingen:

 1. Hoi Madelief voor jou ook nog de allerbeste wensen voor 2014!!!!
  Ik kan me voorstellen dat je dit kastje mist, als zoiets even op je kamer staat dan is het ineens wel erg kaal..wie weet welk project er weer wacht op jou...
  Fijne avond nog en liefs,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mirjam,
  Ook voor jou en je gezin alle moois voor 2014 gewenst.
  Ik hoop dat je de kans krijgt je hobby van meubels op te knappen weer volop mag beleven.
  En ik kan me voorstellen dat waar je je ziel en zaligheid hebt ingelegd, wel even pijn doet als het weg gaat. Maar biedt ook weer ruimte voor iets nieuws.
  Heel veel succes!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirjam,
  Ik wens jou en je gezin ook nog een heel mooi, creatief en vooral gezond 2014 toe. Wat mij betreft moet dat altijd kunnen, het hele jaar door. We wensen elkaar toch ook steeds weer een heel fijn weekend en zo...
  Wat heerlijk, je eerste verkoop van dit jaar, al kan ik me voorstellen dat het heel erg wennen is, zo'n lege plek op je overloop. Ik zou die maar gauw weer vullen met een nieuw project...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor jou alle goeds voor dit nieuwe jaar! En die lege plek wordt vast wel snel opgevuld door iets anders leuks.
  Begrijp ik goed dat je naar Drenthe gaat verhuizen? Wat leuk, daar woon ik ook:) de zee is wel ver vanaf hier, maar voor een paar keer per jaar goed te doen hoor!

  Fijn weekend,
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir