donderdag 31 juli 2014

Website

Tussen alle drukte door kon er een streep gezet worden onder mijn nieuwe website (klik!). Jippie!
Dankzij een collega van manlief werd gisteren alles overgezet en kan ik met een paar simpele handelingen foto's toevoegen, teksten bijwerken en nog véél meer. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Sander bedankt!

Manlief was gelukkig op tijd voldoende hersteld van zijn rug om voor IPA Nederland het 95 jarig jubileum van de Poolse politie bij te wonen. 4 Dagen heeft hij allerhande festiviteiten bijgewoond met politiecollega's van over de hele wereld. Samen met een collega van de politie uit Drenthe. Menig vraagteken rees boven de diverse politie petten, want waarom hadden de heren uit Nederland verschillende uniforms? Na een korte uitleg over de Koninklijke Marechaussee en de Politie werd er weer verder gefeest.

Van Nederland tot China en van Polen tot Canada bijeen in Warschau


Wel blij dat hij weer terug is... vind het maar niks zonder hem. Dat wordt nog wat als hij straks voor een half jaar op uitzending is :(

Hij kan nu genieten van zijn verlof. Ik mag nog eventjes, maar ook ik mag dan mijn toverdoos, lees computer, op kantoor laten voor wat het is.

Even wat kiekjes om de tekst te onderbreken.

Ik ben dol op libelle's, in alle soorten en maten. Toen deze in de tuin opdook holde ik dan ook meteen naar boven om de camera te pakken.

Afrikaanse lelie in bloei

Kermit in de vijver van mijn ouders

Morgen feestelijkheden in Culemborg. In ons huis om precies te zijn :)
Onze oudste mag morgen 7 kaarsjes uitblazen. Ik kan er soms met mijn verstand niet bij hoe snel alles gaat. Alsof je met je vingers knipt en hoppa ze is alweer 7!

Vanaf morgen gaan de kwasten even de kast in tot 1 september. Eventjes niks, ook wel eens lekker, toch? Al ben ik benieuwd of ik het kan laten om toch eventjes dat ene kastje onder handen te nemen of een kringloopwinkel voorbij te lopen hahaha.


Ik wens jullie een hele fijne vakantie en wanneer je niet op vakantie gaat, of deze al hebt genoten, in ieder geval hele fijne zomerse dagen en tot de volgende post.

Lieve groet,

MaDeLiefste

3 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Je website ziet er fantastisch uit, ik heb er gelijk al een berichtje op achter gelaten...
  Geniet lekker van de vakantietijd... eens wat anders of helemaal niets is echt heerlijk...
  En gefeliciteerd met je grote meid, ja de jaren glippen je zo door je vingers als je even niet oplet...
  Fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit, Mirjam! Heerlijk nu je werksite! Gelijk heb je dat je even rust neemt. Als je man straks op missie gaat sta je er ook alleen voor.
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter en ik wens jullie een leuke dag en een leuk feest.
  Weet je toen ik net je winkelsite opende stond er op het tabbladje, waar de naam op staat, een vreemde naam. Klopt dat, of gaat er zo iemand anders mee vandoor? Of ik ben heel dom!!
  Ik wens jullie alle goeds!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerry,
   je bent allerminst dom. Ik denk dat je de eerste pagina bedoelt, met het welkom. Mijn naam is Mirjam, daar heb ik mee afgesloten. Bedoel je dat misschien? Normaliter sluit ik altijd af met MaDeLiefste, misschien dat er daardoor een beetje verwarring is hihi.
   Dank voor je felicitatie! We gaan er een mooie dag van maken. Aan het weer en de jarige Jet zal het in ieder geval niet liggen :)
   Lieve groet,
   Mirjam (alias MaDeLiefste ;) )

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir