vrijdag 12 december 2014

Alweer de laatste...

De laatste maand van het jaar, overvolle agenda's met allerhande feestelijkheden. Zoveel drukte hier in huis dus weinig tijd om te reageren op jullie leuke posts. Ik lees ze vaak op gestolen momenten, maar een reactie blijft uit.

Een deel van de feestelijkheden hebben we inmiddels alweer achter ons gelaten... Sinterklaas is alweer een poosje terug in Spanje en we maken ons nu op voor de naderende kerstdagen. Zin in de knusheid met een boom in huis, leuke versieringen en de extra gezelligheid met familie en vrienden om ons heen.

De boom volgt morgen, maar ik kon het niet laten om her en der in huis alvast wat leuke hints naar de komst van kerst te plaatsen.

Zelfs het kleinste kamertje en ons 'hertje' moesten eraan geloven.


Ook de uitzending van manlief komt dichter en dichterbij. Vandaag moet hij de spullen gaan inleveren die verzonden zullen worden. Plunjebaal, kist en 2 grote tassen. Hij plaatste net deze foto's op Facebook met de tekst 'We gaan op vakantie en nemen mee...' Moet dan toch wel een extra keer slikken, ook al heeft dat dagen in huis gestaan en vulden de tassen zich beetje bij beetje.Volgende week is er een familiedag. Dan ontmoeten we de collega's die met manlief op uitzending gaan en krijgen we (naar ik aanneem) een puist aan info over alles omtrent de uitzending.

Er is een buddy in Nederland die ik kan benaderen mocht ik met iets zitten. Dan zijn er nog onze ouders die bijspringen waar mogelijk en mijn lieve vriendin die er altijd voor me is. Zelfs op mijn werk staan ze voor me klaar. Al is het maar dat ik een dag minder kon gaan werken gedurende de aanloopperiode en de uitzending. Geweldig toch?

Ik ga weer gauw verder. Een volle, maar leuke dag vandaag.

Hebben jullie nog plannen voor het naderende weekend? Wellicht ook de boom in is halen of juist heerlijk niksen (of zo min mogelijk).

Ik wens jullie een heerlijk weekend toe.

Lieve groet,

Mirjam
MaDeLiefste

3 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Is je man net voor de feestdagen weg? Wat jammer is dat dan zeg... Nu heb je dit wel eerder meegemaakt, maar het blijft natuurlijk heel vervelend. En voor je meisjes ook... Maar wel lekker je huis versieren hoor, want die knusheid ga je nog heel hard nodig hebben dan...
  Succes met alle voorbereidingen van je man, en heel veel plezier met elkaar deze laatste dagen voor de uitzending...
  Mijn broer hoeft voorlopig niet meer, en daar is zijn vrouw wel heel erg blij mee...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Mirjam,
   dank voor je lieve reactie. Gelukkig hoeft mnlief nog niet weg en is hij met de feestdagen lekker thuis. Maar zijn spullen moesten al wel op transport, dit in verband met de feestdagen. En anders zouden zijn spullen later aankomen in Kosovo dan hij zelf. Hij vertrekt, zoals het er nu naar uitziet, op 11 januari. Dus lekker de feestdagen genieten met elkaar.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. Hoi mirjam.
  Ik weet hoe je je voelt.
  Al is het voor mij al wel weer een tijdje geleden.
  Bah..echt niet leuk.
  Sterkte de komende tijd.
  Liefs Hetty.
  Www.het-franse-huis.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir