dinsdag 3 november 2015

Het buitenleven

Wat zijn we toch gezegend met heerlijk herfstweer. Alleen gisteren hadden we een dag dat we in een heel klein wereldje leefden. Dikke mist waar je bijna doorheen kon snijden.

Maar verder absoluut geen klagen. We hebben zonovergoten dagen achter de rug en hopelijk hebben we ook dit weer (of in ieder geval droog) zodra ze met de kap aan de slag gaan.
Vooralsnog geen groene lichten vanuit de gemeente voor de vergunning van de dakkapel, dus de pannen liggen nog wel even goed zo.

Mede dankzij onze miniblondjes pakken we af en toe ook even onze rust en genieten we van het buitenleven. Even verder kijken dan onze stofkapjes en breekijzers.
Tijd voor een potje voetbal, lekker achter elkaar aan hollen over het erf (gewoon omdat het kan) en lekker languit in het gras liggen.

Deze post dus even geen kiekjes van gesloopte zolders, bergen puin of in mootjes gehakte coniferen, maar van het leven bij ons buiten.

Op de laatste zondag van onze herfstvakantie kwam mijn schoonzusje met haar gezin over de vloer, hadden we bijna een luchtballon in de achtertuin.

Afgelopen zondag spotte ik onze jongste, genietend van een appel op de trampoline, kijkend naar de boer die het laatste gras van het land haalde.

 Even weg uit alle stof en zooi... gewoon even genieten.

Vlinder en wesp samen op de eerste dag van november op de overgebleven druiven van de oude schuur.

Lekker met een kopje thee in het zonnetje.

Ik ga gauw de meiden van school halen. Nog even langs de boerderij en dan lekker genieten van het mooie weer.

Een hele fijne dag/ week voor jullie. En, voordat ik het vergeet, heel leuk en lief al jullie reacties op de vorige post. Super dat jullie even de tijd nemen om onze perikelen te volgen en een reactie achter te laten.

Lieve groet,

Mirjam
MaDeLiefste

5 opmerkingen:

 1. Oh..wat heerlijk..dat uitzicht❤ beetjejaloers❤
  Heerlijke relaxpost!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) inderdaad een relaxpost. Zat het ook met een glimlach te typen terwijl ik de foto's erbij plaatste, nagenieten.

   Verwijderen
 2. Heerlijk om zo van het buitenleven te genieten!! Groot gelijk dat je die heerlijke momenten met je meiden ook pakt om lekker te genieten van dit prachtige weer, van het uitzicht, de rust en het buitenleven:)

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt net of je altijd vakantie hebt. Leuke post! Groetjes,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal dit toch ontzettend genieten zijn, voor jou maar ook voor je kinderen. Alleen al die ruimte en een ontzettend andere manier van de omgeving beleven. Super allemaal.
  Geniet er maar met volle teugen van, en succes met de verbouwing.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir