woensdag 14 november 2012

Binnen aan de slag

Buiten is het te koud om lekker te kunnen schilderen, de schuur staat vol met kasten, fietsen en andere zaken die in een schuur horen... maar daardoor is mijn werkruimte nu zeer beperkt.

Ik liep al dagen te balen. Hoe moet ik nu gaan schilderen, als ik geen plek heb?
Alles uit de schuur halen zodat ik ruimte heb in de schuur, dat kan, maar dan moet het wel droog blijven. Of ik ga in huis aan de slag. Dat laatste heb ik dus vandaag gedaan. Toen de meiden op school waren heb ik mezelf en de woonkamer schilderklaar gemaakt en ben aan de slag gegaan met de tafelpoot en het stoofje van onze oudste.

De achterdeur lekker open gezet, mijn wekker gezet zodat ik ook nog even tijd had om op te ruimen en een kopje thee te drinken voordat de meiden weer opgehaald konden worden en zie hier...


Zoals gepland rustig kunnen opruimen en nog lekker met een boek op de bank een kopje thee gedronken voordat ik weer aan de slag kon als mama in plaats van Ma~De~Liefste :-)
Meisjes ophalen, boterhammetje eten, naar het zwembad en nu weer lekker thuis. Het zonnetje zakt inmiddels langzaam, dus de kilte neemt haar intrek in het huis. Verwarming aan, 3 kopjes thee en we ploffen op de bank voor de dagelijkse dosis tv en boekjes.

Fijne avond!

Liefs,

Ma~De~Liefste

6 opmerkingen:

 1. Ja ik vind het ook jammer dat het niet meer buiten kan.
  Schuren probeer ik wel zo veel mogenlijk nog buiten te doen.
  Maar verven lekker binnen.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ruimtegebrek voor dee klussen..jammer is dat, buiten werken is altijd zo fijn, maa rjij hebt gelukkig een oplossing gevonden...
  Wat een knus momentje met je dochters, zie het zo voor me..lekker samen aan de thee...geniet!!!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja met dit weer word klussen buiten moeilijker en heb je de ruimte niet dan moet je het doen met wat je hebt ...ach zo lukt het toch ook en met zo moment met de kids komt alles goed ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Buiten klussen is natuurlijk leuker, maar je hebt het goed opgelost. Met een beetje goede wil, als je toch graag wil, kan er veel.
  En heerlijk zo, met je dochters. Zullen ze zich later vast herinneren.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, zo heb ik ook een tijdje gerommelt...hihi. Je moet wat en je wilt toch je creatieve ei kwijt. Ben dan ook heel blij met m'n "atelier"". Krijg jij vast ook in de toekomst!
  Groetjes Joanike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad... ik moet (wil) mijn ei kwijt :-) Ik voelde er niks voor om m'n kwasten en rollers in een hoekje te gooien en te wachten tot volgend jaar voorjaar.
   In mijn gedachten is de eigen werkplek er al, Edu zei net ook nog dat hij dan een verstelbare werkbank gaat maken... Ik kan niet wachten Joanike!!
   x

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir