woensdag 12 december 2012

Kerstboom zonder dennegeur

De afgelopen dagen druk, druk en druk. Manlief zit vanaf 5 december in het buitenland voor een oefening, tot aanstaande vrijdag, wij dames kregen allen een (dubbele) oogontsteking en dan hadden we ook nog eens alle feestelijkheden omtrent de oude baas uit Spanje. Daarnaast mijn werk, school, verjaardagen, etc., etc..

Maar ondanks dat toch nog wat momenten kunnen vinden om te schilderen én om te genieten met onze meisjes. Er zijn in ieder geval weer wat spullen klaar en te koop op Marktplaats.

Het dienblad, het kastje, de kandelaars en het canvas met knopen hart mogen een nieuw plekje krijgen bij een nieuwe eigenaar.
 
Inmiddels hebben de pepernoten plaats gemaakt voor kerstkransjes en staat er een boom in ons huis. Alleen is er van dennegeur weinig te merken met al dat geschilder in huis. Helaas is de grondverf de boosdoener, want de rest van de verven geuren (gelukkig) niet. Gelukkig verdwijnt de geur snel na een heerlijke kooksessie 's avonds.
 
Ik moet zeggen dat het toch wel iets speciaals heeft om bij de kerstboom te schilderen. Vanochtend ook weer geschilderd, op een laken, bij de kerstboom. Onbewust zat ik kerstliedjes te neuriën.
 
De lades van de buikkast (voor de opdrachtgever) hebben hun 3e en laatste lik verf gekregen en krijgen hierna hun beslag weer terug. De kast staat nu in de eerste laag verf. En ja, deze keer is de verf wel mat zoals op het blik staat ;-).
 
 
Nu even gauw mijn blog bijwerken, de administratie op orde maken en dan lekker met mijn boek op de bank ploffen.
 
Een hele fijne dag allemaal!
 
Liefs,
 
Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Wauw het ziet er super uit zeg en wat vervelend van jullie oogontstekingen..
  Hier ook een ventje die dat met Sinterklaas had (en ook nog eens een dubbele oorontsteking erbij),maar gelukkig alles weer over..
  Liefs Chris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dat lijkt me een vreselijke combi, oog- en oorontsteking. Wel fijn om te lezen dat dat inmiddels achter de rug is.
   Dank je wel voor je compliment, altijd leuk om te lezen :-)
   Fijne avond!
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. Je bent weer durk, druk, maar met die oorontsteking oppassen hoor....je stata er n u alleen voor!!!!
  Je boom staat en die geur komt heus wel terug in huis.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir