maandag 3 december 2012

Miskoop... fabrieksfoutje?

Denk je lekker aan de slag te kunnen met de buikkast, zo goed als boenwas vrij, de lades en kast uit de spanbanden en het beslag is opgepoetst... blijkt er iets niet te kloppen met de verf!

Van Histor een pot matte verf aangeschaft. Ik heb het idee dat ze de verkeerde verf in de pot hebben gedaan. Allereerst bleek er gigantisch veel verf in te zitten, dus even flink doorroeren was er niet bij. Tijdens het roeren kwam ik erachter dat er een grote klonten massa onderin de pot zat. Dus deksel er weer op en als een gek staan schudden met de pot. Gelukkig konden de meisjes er om lachen. Die vonden het maar wat grappig dat mama met een verbeten gezicht uit alle macht een pot verf stond te schudden. Solidair als ze waren stonden ze naast me te schudden met hun speelgoed. Zag er schattig uit, helaas geen foto kunnen nemen omdat ik m'n handen vol had. Maar geloof me, in de spiegel zag het er best grappig uit.
Na grondig geschud te hebben, de verf nog voorzichtig geroerd en was het zo goed als klontenvrij. Ik kon eindelijk aan de slag. Het zag er gaaf uit, tot het ging drogen. Ik heb nu 3 lades in huis staan waarvan het net lijkt of ze zijn behandeld met hoogglansverf.

Deze week dus maar terug naar de bouwmarkt en vragen of ik het kan ruilen of iets dergelijks. Ik kreeg al tips over andere merken. Dus het komt goed, linksom of rechtsom J

De buikkast is dus nog niet (zo goed als) af, had zo gehoopt hem aan het einde van de week aan de nieuwe eigenaar te kunnen meegeven. Ik kan de rest in ieder geval in de grondverf zetten en de lades opschuren, zodat ik meteen aan de slag kan zodra ik de nieuwe verf heb.

Wordt vervolgd!

Ik duik nu in ieder geval lekker onder de wol. De meiden en ik lopen te snotteren, er schijnt ook het een en ander te heersen, dus helemaal gek vind ik het niet. Vroeg of laat komen we allemaal aan de beurt (helaas). Hopelijk voel ik me na wat nachtrust weer fris en fruitig.

Fijne week.

Liefs,

Ma~De~Liefste

6 opmerkingen:

 1. Daar ben ik ook wel eens bang van dat de verkeerde verf in de pot zit.
  En jou moet dat nu net overkomen .

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, wat een pech!
  Hoop dat je het allemaal goed kunt herstellen.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inmiddels een flinke dicussie gehad met de mengers bij de bouwmarkt. Het kon echt niet zo zijn dat de verf hoogglans was. Gelukkig had ik een foto gemaakt van de lades. Toen werd er achter wat oren gekrabt. Inmiddels van Flexa een matte verf aangeschaft, eens kijken hoe dat eruit gaat zien.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat een kleur tegen kan vallen...oké. Maar dat je een glans krijgt op de verf, terwijl je mat hebt aangeschaft.....oei, dan is er toch iets niet helemaal goedgegaan. Ik hoop voor je, dat je bij de andere verf meer geluk hebt.
  Veel succes deze keer!
  Vriendelijke groeten,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Chantal, inmiddels flink aan het schilderen geslagen en de lades zijn mat! Helemaal blij :-)
   Vond het voornamelijk raar dat de medewerkers van de bouwmarkt zo 'moeilijk' deden. Eind goed al goed.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 5. Wat een gedoe met de verf..maar inmiddels al opgelost????
  Lekker onder de wol er heerst hier ook een virus hoor...dus snotteren maar:)

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir