woensdag 27 februari 2013

De vaart zit er in

Vanochtend de sidetable naar de opdrachtgever gebracht.

 
Het was nog een klus om de rand door te schuren. Waarschijnlijk heb ik toch niet alles goed doorgelezen, of ben ik weer eens te enthousiast aan iets begonnen zonder het eerst op wat losse stukken hout uit te proberen. Uiteindelijk gaf ik het doorschuren op en wilde ik het op een andere manier proberen. Met twee kwasten, de ene met de grijze verf en de andere met de goudkleurige verf en een keukenrol kwam ik op het volgende effect...

 
Het heeft iets doorleefds, iets ouds, ik kan het niet echt een naam geven. Het duurde even, want elke keer wanneer ik ernaar keek zag ik weer een stukje wat niet helemaal niet mijn zin was. Maar uiteindelijk was ik tevreden met wat ik zag.
 
Vanochtend bij het afleveren een kijkje genomen in de showroom waar al mijn spullen terecht zijn gekomen. Wel een keer van buiten een blik geworpen op de etalage met daarin mijn buikkastje en eens wat foto's voorbij zien komen op Facebook van delen van de showroom. Maar dus nu in het echt! Wat een boel lampen, de een nog mooier dan de ander. En wat stond mijn oude dame daar toch mooi tussen de hang-, sta- en booglampen!
 
Na een kopje thee en een gezellig babbeltje mijn nieuwe opdracht mee naar huis genomen. Een tafeltje. Het heeft iets weg van een opiumtafel, maar dan in het klein. Ook deze opdracht krijgt de matte industrial grey met een randje van goud.
 
 
Ik wil er dolgraag mee aan de slag, ware het niet dat de meiden hem 'in beslag' hebben genomen. 2 Kussens op de grond en de inhoud van het speelgoedkeukentje erop...
 
Eerst maar eens naar zwemles, avondeten en naar bed, dan kan mama het tafeltje naar de schuur 'smokkelen' ;-).
 
Fijne dag nog!
 
Liefs,
 
Ma~De~Liefste

2 opmerkingen:

 1. Hoi Mirjam,
  Wat is het randje mooi geworden, en wat is het een mooie combi met het grijs. Toen je erover schreef dacht ik nog, moet het eerst zien, maar het is verbluffend leuk, vind ik.
  En die tafel zal zeker net zo leuk worden. Wat is het dan heerlijk hè, om van die prachtige meubelen zo'n mooi tweede leven te geven...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je hebt zeker de vaart erin ik zie de nene opdracht na de andere voorbij komen....en dat naast kleine kinderen...goed hoor dat je daar de tijd voor vrij kunt maken. Veel plezier ermee!!
  Gr. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir