zaterdag 20 april 2013

Op zoek naar bloesem...

Vandaag is het weer zo ver! De 21e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht!


Mams en ik zijn weer van de partij. Hopelijk zijn de weergoden ons iets gunstiger gestemd dan vorig jaar. Toen liepen we voor het eerst mee en kregen bui na bui over ons heen. Maar dat mocht de pret niet drukken!

De vooruizichten zijn nu in ieder geval een stuk beter. Al is het afwachten hoeveel bloesem er daadwerkelijk zal zijn na de langer aanhoudende kou. We gaan het vanzelf merken. De zin is er in ieder geval!

Nog even gauw wat bammetjes voor ons smeren en de laatste spulletjes in de rugzak van onze oudste stoppen. Zo lief ik mag haar rugzakje lenen. Het was of die of de grote Marechaussee rugzak van manlief. Dan maar een klein schatje om en een beetje creatief omspringen met de ruimte.

O ja, ik zou het bijna vergeten, vanaf gisteren ben ik begonnen met een kortingsactie op mijn advertenties op Marktplaats.
Leuk in aanloop naar Moederdag.



Een heel fijn weekend allemaal!

Liefs,

Ma~De~Liefste


7 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je een leuke tocht hebt gehad. De zon scheen tenminste de hele dag en was droog, alleen een beetje koud misschien. En de natuur is de laatste week wel snel groen geworden.

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met de tocht, jammer genoeg nog weinig bloesem hier aan onze kant van de Betuwe..:)
    Mooi om mee te lopen.

    Mijn blogadres is veranderd Madelief, je krijgt mijn posten waarschijnlijk niet meer binnen.
    Als je mijn posten wilt ontvangen kun je onderstaande link veranderen in je leeslijst of je kunt je opnieuw aanmelden op mijn blog.
    Sorry voor de overlast:)

    Lieve groetjes,
    Eefie

    nu te vinden op:
    http://whats-inaday.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Eefie, ik schrok toen ik laatst je blog wilde openen. Onvindbaar! Gelukkig via Tjits en jouw link jou weer gevonden. Ik heb je meteen weer toegevoegd aan het rijtje van mooie blogs. En je hoeft geen excuses te maken hoor, je kon er niks aan doen.
      Liefs,
      Mirjam

      Verwijderen
  3. bloesemtocht wat leukkkk hoop dat je genoten heb moet lukken met zo rugtasje hahahha ....hoop dat je ook wat foto's heb gemaakt ben gek op bloesems vind ze zo mooiiii ... wens je een fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij ook een hele fijne week Rosita! In mijn volgende post/log komen de foto's van de Bloesemtocht.
      Liefs,
      Mirjam

      Verwijderen
  4. Bedankt voor je lieve berichtje en het aanbod om te komen helpen! Ik heb een paar leuke tips gekregen, dus ik hoop binnenkort een tuinman in de wacht te slepen ;-)
    Lieve groet,Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn dat je zoveel lieve en nuttige tips hebt gekregen Hennie. Hopelijk binnenkort het zo gewenste extra paar handige handen voor in de tuin.
      Liefs,
      Mirjam

      Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir