zaterdag 18 mei 2013

Lekker lang weekend

Eindelijk weer eens de tijd voor een post. In de tussentijd wel op jullie blogs zitten neuzen en waar mogelijk reacties geplaatst. Maar voor mijn eigen blog weinig tijd. Vandaag maar eens de schade inhalen en lekker achter de pc kruipen voor de nodige administratie, het bijwerken van mijn advertenties en natuurlijk mijn blog.

Ik zal vast niet de eerste én zeker niet de laatste zijn die klaagt over het weer. Al moet ik zeggen dat de tuin het echt ge-wel-dig doet! Alles schiet de grond uit, knoppen barsten uit hun voegen, mooi om te zien.
Mijn lievelingsbloem

Inmiddels hebben we de 4e verjaardag van onze jongste achter de rug, een dag met gigantisch veel mazzel qua weer. De hele dag een stralende zon en dus lekker in de tuin gefeest.
Uiteraard is de jonge dame gruwelijk verwend. Wat een genot om dat blije snoetje te zien.

Samen met manlief onderweg naar de stad met onze dametjes voor het laten schieten van gaatjes bij de jongste

Met het Hemelvaart/ Moederdagweekend zouden we naar mijn ouders gaan, maar mijn mams had andere plannen. Na alle sorus met ziekenhuizen en de operaties van pap wilde ze er tussenuit. Zo gezegd zo gedaan en toen zaten we met zijn allen in een huis in Bad Bentheim. Een lang weekend van genieten, genieten en nog eens genieten. Zo lief die spontane actie van mijn mams.
We zijn lekker uit eten geweest, hebben door plaatsjes gewandeld, het kasteel van Bad Bentheim verkend, geshopt, gezwommen en het vooral heel erg gezellig met elkaar gehad.
Met als mooie afsluiter Moederdag, oma en ondergetekende werden lekker in de watten gelegd.


Daarna was het weer tijd voor de dagelijkse beslommeringen. Beide dames naar de basisschool (ik moet er nog erg aan wennen!), weer naar kantoor, alleen helaas weinig kansen om voor Ma~De~Liefste aan de slag te gaan. Wel heb ik er een nieuwe opdracht bij. Een dochter van een van onze buurmannen heeft een dressoir op de kop getikt en deze mag ik dus voor haar mooi gaan maken. Ik hoop dat de voorspellingen van morgen uitkomen, dan haal ik het dressoir bij de buurman uit de schuur en de oude kast uit onze schuur en kan ik even helemaal los gaan. Als ik het schuren maar gehad heb, dan kunnen ze zo nodig bij ons in de woonkamer staan om geschilderd te worden.

Hebben jullie nog leuke plannen voor dit Pinksterweekend?

Ik wens jullie in ieder geval heel veel plezier en een heel fijn extra lang weekend toe.

Liefs,

Ma~De~Liefste

4 opmerkingen:

 1. Je hebt een aantal leuke dingen achter de rug.
  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
  En lekker een weekend weg. Kan me van je ouders ook wel goede voorstellen.
  Ik wens je een mooi weekend!
  En als je kunt klussen, veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je dochter.
  En is het gelukt gaatjes.
  Altijd weer spannend.
  En je kan weer lekker bezig zijn.
  Ik doe ook niets liever dan lekker iets mooi maken met een likje verf.
  Ik vind het kastje op de foto helemaal boven aan je blog zo grappig.
  Het lijken laatjes maar het is een deurtje.
  En wat een mooi versje heb je gemaakt..

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met je dochter, zo leuk hoe ze daar lopen met papa en dan die gaatjes altijd spannend hoor, ik herinner me mijn dochters op die leeftijd.
  Heerlijk om zo met je klussen bezig te zijn, lekker genieten hoor.
  Fijne dagen nog en lieve groet,
  Eefie

  http://whats-inaday.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het gaatjes schieten ging erg goed. We wisten al dat onze jongste een echte taaie is, maar zo'n taaie :-) De dame van de juwelier schoot om en om. Iets wat ze bij onze oudste absoluut niet hadden moeten doe (bij haar schoten 2 dames tegelijkertijd) Bij het eerste oorbelletje keek onze jongste de dame verwijtend aan en zei boos :" Au, dat deed zeer!" manlief en ik keken elkaar aan en schoten in de lach. Bij er 2e oorbelletje zei ze helemaal niks. Echt stoer.
  Fijne avond!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir