woensdag 27 januari 2016

Under construction

Lieve volgers/ lezers. Het internet doet het, de boerderij is met de buitenwereld verbonden yes!

In de tussentijd niet bepaald stil gezeten, is niet echt mijn ding zoals sommige van jullie wel weten.
Niet alleen druk geweest met het slopen en klussen in ons mooie stulpje, maar ook op werkgebied niet stil gezeten. 

Zoals jullie wellicht wisten heb ik medio augustus mijn baan opgezegd in verband met onze verhuizing van de mooie Betuwe naar de verrassende Achterhoek. Tot het eind van 2015 als Toos werkeloos thuis "gezeten". Leuk, voor eventjes, maar op een gegeven moment wil je weer aan de slag. Rondgekeken naar allerhande vacatures, maar het was het allemaal net niet (u bent sollicitant nummer zoveel), te ver weg of niet te combineren met het werk van manlief en school van de meiden.

Al sinds ik bezig ben met het restylen van meubels zat er die ene vraag in mijn achterhoofd 'zal ik voor mezelf gaan beginnen?' Steeds was er wel weer iets wat me ervan weerhield. Mara nu leek het moment daar. De zo gewenste ruimte voor het restylen en verkopen van de meubels en de tijd om eens uit te zoeken wat ik dan precies wil én kan gaan doen.

En nu is het moment daar, ik ga volgende week naar de Kamer van Koophandel om mijn inschrijving in het handelsregister definitief te maken. Er moet nog het nodige gebeuren en dus heb ik alles even op de schop gegooid.

Twee tipjes van de sluier... De naam MaDeLiefste of MDL zoals ik het de laatste tijd noemde op de diverse social media pagina's, verdwijnt.

... En ik ga me in het beginsel niet alleen bezig houden met het restylen van meubels. Ook mijn administratieve kant zal niet stil komen te liggen. Ik zal me als zzp'er beschikbaar stellen voor verenigingen/ bedrijven welke de archieven (nog) niet op orde hebben. Ik zal archieven gaan uitspitten, op orde maken en gaan digitaliseren. De eerste opdracht ligt al te wachten, dus ik ben heel erg blij.

Ik zal ook weer meer gaan bloggen. Over de verbouwing en alles wat daarbij komt kijken en het restylen van de meubels. Ik heb er zin in!

Tot gauw en een fijne dag, ondanks het grauwe regenachtige weer.

Liefs,
Mirjam


4 opmerkingen:

 1. Mooi om te horen..en natuurlijk een super stap..zzp-er!
  Al een eerste opdracht, helemaal mooi!
  En laat ons maar mee genieten met alles❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om te horen..en natuurlijk een super stap..zzp-er!
  Al een eerste opdracht, helemaal mooi!
  En laat ons maar mee genieten met alles❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirjam,
  Wat super spannend en wat goed van je dat je deze stap gaat zetten. Heerlijk dat je het restylen kunt gaan combineren met die administratieve kant.
  En heel fijn dat je meer gaat bloggen, zodat we op afstand mee kunnen genieten van jouw kunsten en van jouw voortgang.
  Ik wens je echt enorm veel succes en plezier in alles.
  Ben benieuwd naar je nieuwe naam...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Mirjam! Spannend! Heb paar jaar ook bedrijf gehad in structuur bieden bij particulieren en bedrijven oa in administratie.
  Ik blijf he volgen xx

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir