donderdag 16 augustus 2012

Riemersma

De kinderwagen heeft zijn werk gedaan bij de fotoshoot van mijn schoonzus. Mijn voorlaatste bericht licht een tipje van de sluier op...

Het enige wat ik me afvroeg was het merk. Overal waar je kijkt kom je het merk Koesltra tegen, maar welk merk had deze wagen? Via allerhande sites (hoe ik erbij gekomen ben weet ik niet, kan het nu ook niet meer terug vinden) kwam ik bij een oude foto. Deze was gemaakt in de fabriek of op een stand en ik kon inzoomen op de foto. Toen viel mijn oog op hetzelfde logo als op deze wagen. Een R met een kroontje. Riemersma it is!


Net wat foto's genomen in de tuin, lekker in het zonnetje in vol ornaat.Maar nu is het dan toch echt tijd om de kinderwagen te gaan verkopen. Klaar voor een verzamelaar of wellicht een nieuw wereldwondertje. Hij staat inmiddels op Marktplaats

Wij gaan lekker het badje opzetten op de plek waar de kinderwagen staat op de foto. De kinderwagen gaat veilig naar binnen. Geen spetters op de wagen!

Fijne dag.

Liefs,

Ma~De~Liefste

5 opmerkingen:

 1. zou niet weten wat voor merk maar wel dat hij prachtig is ...hij heeft zijn dienst bewezen en weet zeker dat deze wagen wel een nieuw plekkie krijgt ...gaan jullie lekker in het badje wat het is er prachtig weer voor en het word nog warmer ....fijne dag lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat je er zo'n zoektocht naar gedaan hebt. Soms heb je dat en wil je het gewoon weten. Volgens mij is er best wel vraag naar.
  Lekker genieten met je kinderen in het badje, de temperaturen zijn er wel naar.
  Geniet heel veel deze mooie dagen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt geweldig en volgens mij heeft het Koningshuis ook zoiets gehad voor de prinsjes hij kwam mij zo bekent voor....Ik wens je nog een fijne dag samen met je kindjes en genieten van een heerlijk koele badje.
  lieve groet...ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige wagen, koninklijk en helemaal mooi.
  Hij is ook heel mooi gebleven al die jaren, iemand heeft ervoor gezorgd dat het een plaatje bleef.

  De fotoshoot zal geweldig mooi zijn.

  Geniet van een heerlijk weekend,

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is moooiiii!!
  Helaas heb ik er geen bestemming voor (niet meer).
  Mijn meiden hebben "vroeger" in een (moderne) Koelstra wagen gelegen. Tot een paar jaar geleden zag ik een vrouw lopen met zo'n mooie ouderwetse wagen. Oh, wat had ik een spijt dat ik toendertijd die moderne wagen had gekozen en niet zo'n mooie oude. Maar goed, dat kun je niet meer terugdraaien. Misschien ooit mijn kleinkinderen nog, hihihi.
  Fijn weekend!
  Vriendelijke groeten,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir