zondag 5 augustus 2012

Feestelijke dagen

Afgelopen woensdag werd ons oudste blondje 5 jaar. Zoveel cliche's blijken waar wanneer je kinderen hebt/ krijgt. Zo ook nu 'wat vliegt de tijd'.

Woensdag hebben we het thuis gevierd, klein, lekker met zijn viertjes. Samen met manlief zou ze een taartje gaan halen bij de supermarkt om de hoek, dat werden 4 overheerlijke tompouces.


Daarna was het omkleden en op naar het zwembad voor de eerste zwemles. Deze viel toevallig op haar verjaardag. Wat een feest!

Even was er blinde paniek toen we eenmaal in het zwembad waren. Alle kinderen stonden klaar om onder de douche te gaan, toen was het toch wel erg druk. Twee grote blauwe ogen keken paniekerig naar mij. Gelukkig was ze snel weer op haar gemak en liep ze door de douches naar het zwembad.

Vanaf dat moment straalde ze van oor tot oor. Zo mooi om te zien!

Hier zit ze in afwachting van wat komen gaat.


De dag werd afgesloten met een bbq bij mijn schoonmoeder, want ook zij was afgelopen woensdag jarig. Een mooier cadeau kon oma 5 jaar geleden niet krijgen.

Samen met oma op de tafel voor de (klein-) kinderen toegezongen worden door de rest van het gezin, HOERA!!

Gisteren was het grote feest. Samen met Noor vierde ook ik mijn verjaardag. Ik ben dan weliswaar pas op de 14e van deze maand jarig. Je kan het maar gehad hebben.
Beter weer konden we niet hebben. Voor de zekerheid hadden we een partytent geleend van buren. Je weet maar nooit.

Samen met haar zusje op de gevoelige plaat vastgelegd voordat het feest begint.


Het was een top dag. We zijn beide erg verwend. We hebben het kunnen vieren met mensen die we lief hebben, het weer was goed, het eten lekker. Wat wil een mens nog meer.

Vandaag heerlijk rustig aan gedaan. Lekker uitgeslapen (we hadden na afloop van het feest meteen alles opgeruimd), ontbeten om vervolgens op onze stalen rossen te springen. Een bezoekje aan een kofferbakmarkt op het eiland van Maurik gebracht, genoten van de zon, ijsjes, 2 zingende meisjes en teruggekeerd met pruimen, kersen en aardbeien uit de Betuwe. Als afsluiter een lekker koud biertje met manlief na zo'n 45 kilometer in de benen.

Laat de nieuwe week maar beginnen!

Een hele fijne week alvast.

Liefs,

Ma~De~Liefste


4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk familie-verjaardagsfeest, Mirjam!
  En gefeliciteerd met de verschillende jarigen.
  Leuk dat je dochter op haar verjaardag met zwemmen mocht beginnen. Ik hoop dat ze het met plezier doet.
  Vandaag komt de ene na de andere bui uit de lucht.
  Toch maar een fijne dag verder!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Gerry. Ook vandaag niet veel veranderingen in het weer. Zo lijkt het lekker en het volgende moment dat ik naar buiten kijk komt het met bakken uit de lucht zetten. Máár, ze zeggen dat het vanaf of na morgen weer beter wordt. Vind ik fijn, want ik ben tot 20 augustus vrij, dus dan kan ik weer lekker buiten knutselen.
   Morgen weer zwemmen, ze heeft er zin in, een goed teken dus.
   Jij nog een hele fijne avond Gerry.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. Nou dat was me het weekje wel voor jullie hé...3 verjaardagen gevierd, met daarbij gebak, barbequen bij jarige Oma (zo leuk, ook oma bovenop de tafel) feest bij jullie...met veel kadootjes, en aandacht van allen die je lief zijn...een pittige fietstocht naar een kofferbak markt (nog iets gescoord daar?) lekker veel fruit voor thuis meegenomen, en zingende meisjes onderweg...en als afsluiting...een lekker biertje, samen met je mannetje!!!
  Hoe mooi kan het leven zijn...ha,ha!

  Een fijne dag, en groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was echt een top week Marianne. Al hebben we niks gescoord op de kofferbakmarkt. Volgende keer meer geluk.
   Het leven kan zo simpel en zo leuk zijn. Waarom doen we eigenlijk zo ingewikkeld... Geen idee, maar zulke dagen zijn fantastisch!
   Fijne avond.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir