dinsdag 31 juli 2012

Visjes vangen

Gisteren was het een druilerige dag, máár papadag! Ik kwam net terug uit mijn werk, toen ik nog snel een plaatje kon schieten van dit tafereeltje. Lief ging met de meiden op pad, hengels mee, stoeltjes mee, maden mee (jakkie!) en een grote emmer voor de vangsten.


Aan het eind van de straat hebben ze in één van de vele stadsgrachten zitten vissen, helaas zonder ook maar iets gevangen te hebben. Onze oudste was iets ongeduldiger dan haar zusje (na haar hengel uitgeworpen te hebben, vroeg ze al wanneer ze nou eens een vis zou vangen haha). Maar leuk dat ze het vonden!

"Gaan we morgen weer visjes vangen papa?"

Dat belooft nog wat J

Liefs,

Ma~De~Liefste

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi, Mirjam! En wat een idyllisch plaatje.
  Je woont in een mooi straatje. Lijkt wel oud.
  En vandaag visjes vangen?? Lijkt me wel warm!
  Geniet van de vakantie!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Gerry!
   Het is een oude straat, maar dan in een nieuw jasje. Alle oude arbeiderswoningen zijn in 2002 platgegooid en onze huizen zijn in 2003-2004 opgeleverd. Veel mensen denken dat het gerenoveerd is, maar ze zijn dus eigenlijk nog best nieuw. Het is dat we andere plannen hebben en ons huis te koop hebben staan, maar anders... :-)
   Vandaag werd er niet gevist, want onze oudste werd 5, dus feest. Misschien gooien ze op een andere dag deze week de hengels nog eens uit.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. Wat geweldig om daar die roze vrolijke meisjes te zien, en dan vissen, zo leuk zeg, onze dochters gingen jaren geleden ook m et paps vissen, ze beleven keurig op de visstoeltjes zitten en maar kijken of er een vis kwam bijten...heerlijke momenten.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hè Eefie. Zo leuk hoe ze netjes achter papa aan liepen. Ik zag een foto van manlief tijdens het vissen. Onze oudste netjes met de beentjes over elkaar en de jongste á la bouwvakker, maar ook netjes op de stoeltjes gebleven. De buren vonden het geweldig. Vanochtend nog reden buren langs en vroegen of er binnenkort vis op het menu stond, helaas. Volgende keer beter.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir