woensdag 25 juni 2014

Secretaire

Vorige week schreef ik nog vol enthousiasme over mijn naderende opdrachten... 1 van de twee gaat niet door :( De opdracht voor een complete huisraad staat nog steeds, daar ben ik heel erg blij om. Maar de andere dame die mij benaderde via de mail voor een mooi dressoir (en later nog meer meubels) zwijgt in alle talen. Helaas geen nummer van haar, dus ik kan haar alleen maar via de mail benaderen, al ben ik daar mee gestopt. Verspilde tijd en energie. Ik vermoed dat het opzet is, al mag ik niet zomaar oordelen. Op dat moment wel een sof.

Máár na deze domper is er wel een leuke andere opdracht bij gekomen. Via Facebook werd ik door een stadsgenote benaderd voor een oude secretaire. Daar heb ik wel oren naar. Waarschijnlijk kan ik hem volgende week verwachten.
Haar partner zal hem alvast voor zover mogelijk demonteren, dus ik gebruik de foto die ik toegestuurd heb gekregen.


De kleur wordt pure white van, hoe kan het ook anders, Annie Sloan. Deze keer heb ik de bestelling voor de verf bij The shabby shed geplaatst.

Afgelopen zondag lekker met het buikkastje aan de slag gegaan. Het is Antoinette (zacht roze) geworden.
Hieronder alvast een voorproefje.


Ook voor onze oudste een kapstokje gemaakt. Van mijn mams een kapstokje gekregen, nog uit hun voormalige flat. Of ik er misschien iets mee kon. Een eenvoudig bruin houten kapstokje. Ik heb helaas geen foto gemaakt van hoe hij was. De pinnen eruit gehaald en hem een stukje ingekort. De gaten geplamuurd en daarna kon het schilderwerk beginnen. Maar het allerleukste was het aanbrengen van de haken en knoppen. Deze heb ik enige tijd terug bij Esmee-Styling besteld. Een leuke website met leuke cadeautjes voor zowel jezelf als voor een ander.

Dochterlief is helemaal in haar nopjes met het eindresultaat.


Verder geniet ik van al het moois in de tuin. De stokrozen torenen hoog boven ons uit en inmiddels kunnen we bijna alle kleuren bewonderen. Nog niet alle stokrozen staan in bloei. En verder nog vele andere mooie bloeiers in de tuin. Hieronder even een kijkje.

Clematis nog in knop

Heel veel bijen in de tuin, deze bij de Campanula

Grote papaver

Regendruppels op de lathyrus

Hosta bijna in bloei

Witte stokroos

Bijna open

Mooi paars

 Daglelie

Bordeaux, soms bijna zwart

Ik wens jullie een fijne dag en resterende week.

Voor ons volgen drukke, maar leuke dagen. Morgen werken en 's avonds gaat een collega van mijn man met mijn website aan de slag, hij is bijna klaar). Zaterdag de seizoensafsluiting van het ballet van onze jongste en daarna door naar het afzwemmen van onze oudste, 's avonds een feest en de volgende dag een verjaardag. Zoals ik al schreef, alleen maar leuks in het verschiet.

Liefs,

Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Die dame heeft zich of bedacht en durft dat niet te zeggen of het is een vervelende grap.
  Maar je hebt nog mooie meubels in het verschiet.
  Er bloeit veel en het is erg gezellig. Mijn hosta is al uitgebloeid evenals de campanula, maar die gaat waarschijnlijk wel in de herhaling.
  Geniet van alles Mirjam!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer voor die vrouw maar niet netjes dat ze niet even afzegt maar ja ze weet niet wat ze mis .... maar nu kan je mooi je energie in de projecten stoppen die je wel heb en dat doe je super je kapstok is ook super geworden ....prachtige plaatjes uit de tuin je hebt het er maar druk mee allemaal hihihih ... geniet lekker van al de mooie dingen die gaan komen ... fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pech zeg, jij hebt in ieder geval wel je best gedaan, dat staat voorop want het is weer prachtig.
  Wat zijn je bloemen in de tuin mooi, dat is genieten, heerlijk zomer.

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir