donderdag 5 juni 2014

Werk in uitvoering

Al een poosje ergerde ik me aan mijn huidige website. Overigens ben ik nog altijd blij dat ik ooit via de Libelle een workshop heb gevolgd om een website te leren bouwen. Uiteraard niet zoals de professionele websitebouwers, maar toch ik kan het.
Alleen het bewerken van mijn site is nogal omslachtig en niet bepaald gebruiksvriendelijk. Een keer een hele zondag achter de pc zitten foeteren om 2 nieuwe foto's te plaatsen, ik was bijna mijn site kwijt! Sindsdien niks meer gedaan aan mijn site.

Eind vorig jaar uitte ik mijn ergernis weer eens bij manlief, waarop hij zei dat een collega van hem misschien iets kan betekenen. Een poos ging er overheen, de mannen bij de KMar zitten immers niet stil en ook ik kan vaak zoveel om handen hebben (of gewoon even helemaal geen zin hihi) dat uitgebreid achter de pc kruipen er niet in zit. 

Tot nu... Een link met login gegevens werd via whatsapp verstuurd en gisteren een beginnetje gemaakt aan mijn nieuwe website. Het is even vogelen, maar het begint er steeds leuker uit te zien. En wat is het makkelijk om te bewerken... een verademing!

Vandaag ook weer de nodige uren naar mijn beeldscherm zitten turen, mezelf betrapt op soms ietwat vreemde en krampachtige houdingen. Gelukkig zijn de meiden en hun schoolprogramma dan een fijne afwisseling... en er zal ook geluncht moeten worden, niet geheel onbelangrijk.

Nu ben ik toch echt even klaar, mijn bril mag weer even de brillenkoker in en zelfs het weer lijkt het aan te geven. Ineens een blauwe lucht met grote witte wolken en geen buien meer, dus even de tuin in met mijn camera!

Onze vuurpijl(en) schieten letterlijk en figuurlijk de grond uit. 

 De eerste stokrozen gaan open, bloemen om lang van te kunnen genieten


Lathyrus, altijd een verrassing welke kleuren er tevoorschijn komen

Geknakte bloemen van de lathyrus gaan mee naar binnen

Onze orchidee, dit is inmiddels de 6e bloei... ik doe niks bijzonders. Elke keer denken we 'dit is de laatste keer geweest' tot we weer nieuwe knoppen en uitlopers ontdekken.

(en dan zit ik dus toch wéér achter de pc om een post te schrijven haha...)

Ik bedenk me nu dat dit mijn eerste extra vrije dag van de komende periode is. Een gek maar wel erg fijn idee. Zoveel leuke ideeën en plannen, dus die dagen zullen goed gevuld worden. Deze dag is alvast een goed begin.

Fijne avond!

Liefs,

Ma~De~Liefste 

8 opmerkingen:

 1. Ooit...had ik ook een website, en die was gemakkelijk....onvoorstelbaar, en ik vond het altijd leuk om te doen, foto' erop zetten, maar ik kan geloven dat je er niets aan vindt als je zo uit moet kijken om iets fout te doen, je krijgt er dan gewoon een stijve nek van... Je bloemetjes zijn leuk, allemaal soorten die ik niet in de tuin heb , dus dat is genieten hier bij jou....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, dat je hulp krijgt voor een gemakkelijker websites. Er is niets zo erg als allerhande ergenissen op de pc.
  Je tuinbloemen zijn prachtig. Zo mooi dat alles nu in bloei staat!
  Geniet een mooi lang weekend!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een fijn lang weekend Gerry.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 3. Wat heerlijk dan dat je wat hulp hebt gekregen. Nu is het niet meer zo'n crime om er aan te werken... En ja, het werd hier vanmiddag ook steeds beter weer. En er zit nog veel meer moois aan te komen. Wat staat er al veel moois te bloeien in jullie tuin...
  Ik wens je alvast een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mirjam, jij ook een fijn weekend.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 4. Ik ben super benieuwd naar je nieuwe site! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bloem foto's! Ik kan er altijd zo van genieten als de foto's zo van dichtbij gefotografeerd zijn.
  Mooi!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anita.
   Fijn weekend.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir