woensdag 18 juni 2014

Werk in zicht!

Een heerlijk Vaderdag weekend achter de rug. Manlief werd goed in de watten gelegd door zijn meiden.

Aangezien hij van uitslapen houdt, kon ik lekker een rondje hardlopen, bij terugkomst waren de meiden ook uit bed. Het was nog relatief vroeg, dus we sprongen onder de douche en gingen daarna aan de slag om een lekker ontbijtje in elkaar te flansen.

Het blijft altijd leuk om dan héél zachtjes naar boven te lopen en dat papa dan net doet of hij nog slaapt hihi.


Omdat hij piket had konden we niet ver van huis, dus hebben we hem op een Bossche bol getrakteerd (ja die hebben ze echt bij ons in Culemborg) Bij een nieuwe ijssalon in het centrum, Lic genaamd. Aangezien we op steenworp afstand van het centrum wonen, konden we lekker op het terras genieten van de lekkernijen van de nieuwe ijssalon.


In een eerdere post haalde ik aan dat er mogelijk een mooie opdracht in het verschiet ligt. Halverwege juli weet ik meer. Het gaat in ieder geval om de complete inboedel van een woonkamer.

En heb ik nóg een opdracht. Waarschijnlijk hoor ik daar vandaag meer over.
Dit betreffen 3 kasten en 2 tafels. Deze dame heeft mij via Marktplaats gevonden. Vermoedelijk na het zien van een advertentie op Google naar Ma~De~Liefste gezocht, want ik heb geen websitevermelding bij mijn advertenties. Allemaal extra kosten en al het geld kan ik beter gebruiken voor mijn gereedschap(pen) en materialen. Echt super!
Ik voelde me al vereerd bij het eerste restyle verzoek, maar nu dubbel vereerd.

Ik zit alleen een beetje met de ruimte. Ik werk vanuit huis en tuin, dus de ruimte is beperkt. Ik kan dus niet alles in 1 keer onder handen nemen. Daar baal ik nu best wel van. Beide opdrachtgeefsters hebben aangegeven dat dit geen punt is, dus stelt me enigszins gerust. Maar toch wel een ding om mee aan de slag te gaan. Wellicht ergens in de buurt een ruimte waar ik meubels kan opslaan/ restylen voor een zacht prijsje.

Hier is het een grauwe bedoeling, af en toe wat miezer. Hopelijk breekt de lucht nog open en kan ik straks wat foto's maken van de bloemenpracht in de tuin. 

Verder weinig op de planning voor vandaag. Morgen echter een 'drukke' vrije dag. Ik ga de ledenadministratie van de IPA overnemen en morgen komt de oude secretaris de overdracht bij mij thuis doen. Ik ben benieuwd.

Ik wens jullie een fijne dag.

Liefs,

Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk Mirjam, dat je zoveel opdrachten krijgt! Lijkt me nog een hele klus.
  Een hele inboedel restylen lijkt me best leuk, dan heb je ook heel wat afgeleverd en komt misschien ook van het ene weer het ander.
  Ik wens je heel veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie momenten zoals op vaderdag, zowel voor pap als voor de kids genieten dus op het terras!!!
  Wat fijn dat de opdrachten binnenstromen, heerlijk voor je, Ik hoop dat je geniet van je werk en ook je andere baan...je bent in ieder gevaal lekker druk.

  Fijn weekend alvast.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten met vaderdag .... ook mooi dat je weer opdrachten heb gekregen en je je weer lekker kan uitleven met het gene wat je zo graag doet en kan .... wens je een fijn weekend met je gezinnetje lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir