dinsdag 13 mei 2014

De liefste

Die ene dag in het jaar, al wordt het natuurlijk wel vaker gezegd, waarop alle mama's te horen krijgen dat zij de liefste zijn... Moederdag. Ook het zinnetje de naam voor mijn hobby/ website door ontstaan is. Onze oudste zong veelvuldig "Mama, je bent de liefste van de héle wereld!". Toen ik een naam aan het bedenken was, schoot dat me te binnen en zo is Ma~De~Liefste als het ware geboren.

Deze tekst kwam ik op Pinterest tegen... mooi en zo waar.

In mijn vorige post haalde ik al aan dat er veel stiekem gesmoes was in de twee weken voorafgaand aan Moederdag, en dat ik ábsoluut niet in de grote kast van de computerkamer mocht kijken. Inmiddels is de kast weer vrijgegeven en kan ik terugkijken op een heerlijke verwendag.

Ik mocht ook niet gaan hardlopen, al moet ik zeggen dat het weer er ook niet echt naar was, en ik moest in bed blijven liggen. Beneden werd druk gerommeld in de keuken en werd hard gefluisterd (ja dat kan ook hihi).

Eenmaal boven stonden onze blondjes vergezeld door papa met hun handen vol moois en lekkers. Wat heerlijk om zo in de watten gelegd te worden. Een mooie oorkonde van ons jongste mopje en een theeglas van onze oudste en van hun drietjes een fluitketel en een waterfilterkan. Die laatste had ik al heel lang op mijn verlanglijstje staan en manlief had het onthouden, zo lief!


Daarnaast kreeg ik ook nog een heerlijk kopje thee en een zalig ontbijtje. Toen alles was uitgepakt en ik helemaal plat was gekust en geknuffeld lieten ze me weer alleen, dan kon ik rustig eten... schattig.

Ik moet eerlijk bekennen dat het heel lang geleden was dat ik zo lang op bed heb gelegen. Normaliter ben ik als één van de eerste uit bed en als mijn lief geen piket van de brandweer heeft ga ik lekker een stuk hardlopen in het weekend. De rest van de dag was ik dan ook erg lui, maar erg vond ik het in ieder geval niet... eerder heerlijk.

Ik hoop dat de mama's/ oma's onder de lezers/ volgers ook een heerlijke verwendag hebben gehad.

Van schilderen is nog niet veel gekomen, ondanks het kwartet in huis, al staat de ladekast al wel in de eerste laag Antoinette.


Normaliter ben ik op de woensdagen vrij, morgen ook, maar ik ga een dagje naar Venlo. Ik ga de ledenadministratie van de IPA overnemen van de huidige ledensecretaris. Er is een nieuw programma in de maak en morgen kunnen we een kijkje gaan nemen. Dus even geen kwasten maar muizen en toetsenborden.
Maar zodra het weer even kan ga ik weer lekker aan de slag met alle meubels.

Ik wens jullie een fijne avond.

Liefs,

Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om met zoveel liefde verwend te worden.
  Wens ik je veel succes met de administratie en hopelijk nog wat tijd voor het verven.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook via deze weg bedankt voor het vermelden van mijn blog, heb lieve reacties gekregen én een paar nieuwe volgers. Zo leuk!
   Fijne avond nog.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. Dat klinkt als een echte moeder~- verwendag....wat kunnen kleine mensjes genieten dat ze mama mogen verrassen...superleuk toch!!!!
  Geniet lekker van je stel.
  Succes ook met je werk!

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir