vrijdag 2 mei 2014

Hieperdepiep...

... hoera! Ons jongste blondje werd gisteren 5, dus alle versiering werd tevoorschijn getoverd, een taart geregeld en er werd een blik visite werd open getrokken.

Er was vreselijk slecht weer voorspeld, maar de weergoden waren ons zeer gunstig gezind. Na wat sombere bewolking kwam al snel de zon, dus iedereen kon lekker buiten zitten voor een gezellig praatje onder het genot van een hapje en een drankje.

1 Van de feestelijke kiekjes van dé grote dag.

Ons meisje is gruwelijk verwend, zoveel moois! Van ons kreeg ze een nieuwe fiets, sinds kort konden de zijwieltjes in de schuur en haar knietjes kwamen steeds dichter bij het stuur, dus tijd voor een nieuwe stalen ros.

Vanochtend werden de eerste dozen LEGO geopend om de mooiste gebouwtjes neer te kunnen zetten. Ik kon het niet laten om even gezellig mee te bouwen.

Beneden werd druk gebouwd, dus mams kon lekker aan het schilderen slaan. Het bureau in Chippendale stijl kan geschilderd gaan worden. Afgelopen week was ik al begonnen aan de lades. Nu kon ik de rest ook in de verf gaan zetten.

Ik heb voor de kleur graphite gekozen. Uiteraard van mijn favoriete verf van Annie Sloan. Elke schilderbeurt weer verbaas ik me over de hoeveelheid verf die je nodig hebt voor een meubel. Of beter gezegd, hoe weinig. Op onderstaande foto is te zien hoeveel verf ik nog over heb na het schilderen van het gehele bureau en twee maal de lades.


Een relatief rustig weekend voor de deur, manlief heeft wat werkzaamheden voor de brandweer en ik ga zondag het tweede deel van de workshop 'Gezonde lekkernijen' volgen. Lekker in het centrum, bij ons in Culemborg.

Hebben jullie nog plannen voor de komende dagen?

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe.

Liefs,

Ma~De~Liefste

3 opmerkingen:

 1. Hartelijk Gefeliciteerd met de verjaardag van de jongste.
  Ach, zo leuk, de dagen aftellen, de spanning om de cadeautjes, de visite.
  En je bent weer lekker aan het verven!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mirjam,
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, vijf alweer, wat vliegt de tijd toch hè? Heerlijk zo'n feestje vol met verwennerij.
  En jij nu weer lekker aan de schilder. Wat zal ook dit meubel prachtig worden.
  Vandaag schijnt de zon weer en ik hoop dat deze blijft schijnen, want vandaag trekt het jaarlijkse Bloemencorso door de bollenstreek en daar ga ik vanmiddag lekker even een kijkje nemen...
  Ik wens je een heel mooi zonnig weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk nog van harte proficiat met je kleine meisje, een stralend middelpunt zo te zien en te lezen. Wat genieten ze nog lekker als ze klein zijn!! Heerlijk om ook even buiten te kunnen zijn, hier schijnt de zon nu en het is gewoon zo lekker om dan naar buiten te lopen en even die warmte op te pakken...
  Ik wens je een mooi weekend....geniet bij je workshop.

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir