zaterdag 14 juli 2012

Tuin en een extraatje

Is het bij jullie ook van dat treurige weer?
Gelukkig kon ik tussen de buien door met de meisjes naar het tuincentrum. Er waren wat potten aan nieuwe planten toe.
En al zou ik niks nodig hebben of kopen, het is altijd leuk om daar rond te neuzen. Ik bij de plantjes en hebbedingetjes en de meisjes met de neusjes tegen het glas van de konijnenhokken gedrukt. Gezellig een praatje met de medewerkers, die kennen we inmiddels ook al zo lang we hier wonen.

We hebben dahlia's, lavendel, Spaanse margrietjes en nog wat andere plantjes bij elkaar 'gesprokkeld'. Tuincentrum blij en, niet geheel onbelangrijk, wij blij!

Dahlia's


Verder nog een paar andere kiekjes uit onze tuin.

Clematis tegen onze achtergevel

Zwarte stokroos

Regenmeter met begeleidend wit


Vandaag voor iets leuk op pad geweest. Nou ja, op pad. Ver hoefde ik niet, ik kon het ophalen in een van de dorpjes in de buurt, Asch.

Het leuks J


Ik vind het een plaatje. Mijn schoonzus heeft binnenkort een grote fotoshoot en heeft, onder andere, een kinderwagen nodig. En dan niet zo'n nieuwerwets geval die lichtgewicht en compleet in te klappen is. Nee zo'n mooie oude, een robuuste, zware met grote wielen. Ik had er helaas niet zo eentje, maar wilde wel voor haar op zoek gaan. En tadaa...
Wat hou ik toch van Marktplaats.

Zodra de fotoshoot geweest is ga ik hem verkopen voor Ma~De~Liefste.

Overigens leuke reacties van buren: Komt er toch nog een derde? Ik zou bijna 'ja' zeggen, al is het maar vanwege de mooie kinderwagen.

Fijn weekend nog!

Liefs,

Ma~De~Liefste

4 opmerkingen:

 1. Ik ben het helemaal met je eens! Een bezoekje aan het tuincentrum duurt altijd veel langer dan gepland. Zoveel leuke dingen!
  Maar je fleurt de boel nog even mooi op. Het enige goede van de regen op dit moment is dat alles de grond/pot uitgroeit. En ook de bomen en struiken zien er zo groen en gezond uit.
  De reactie op de kinderwagen vind ik heel leuk en ik zal zo eerlijk zijn om bij het zien van de kinderwagen ook even hetzelfde te denken. En er zijn meer moeders die nog met een brocante kinderwagen lopen.
  Maar het is wel een mooie!
  Geniet nog een mooi weekend!

  PS: zou je de woordverificatie willen uitzetten. Het is bijna niet te lezen. Als je niet weet hoe het moet, hier de uitleg:

  Ga naar je dashboard
  kies voor instellingen
  kies voor berichten en reacties
  en dan rechtsonderaan staat woordverificatie, kies voor nee
  rechtsbovenaan de site opslaan

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Gerry, ik had al iets over woordverificatie gelezen, maar wat het in vredesnaam was... Nu heb ik het aangepast. Hopelijk is het nu wel en beter leesbaar.
   Inderdaad, ook hier barst de tuin zowat uit haar voegen dankzij de vele regen. We blijven positief, het is ergens goed voor. Al is een zonnetje ook wel goed voor mijn humeur ;-)
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 2. prachtige tuinkiekjes ...en wat een leuke aankoop zeg ziet er toch leuke uit dan die van tegenwoordig al zou hij niet zo handig zijn hahahahha .....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Rosita!
   Mooi is hij zeker, maar inderdaad erg onpraktisch. We hebben een grote station auto, maar hij paste net achterin. En dan te bedenken dat je dan nog de rest van je bagage mee zou moeten nemen!
   Stiekem wilde ik'een dergelijke wagen voor onze meiden, maar nu ben ik toch wel blij dat we zo'n moderne variant hadden. In een mum van tijd ingeklapt en zeer klein, dus veel ruimte over. Ach ja, alles heeft zo zijn charme.
   Jij ook een fijne week.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir