woensdag 4 juli 2012

Zo heb je plannen... en zo wordt het omgegooid

Ik was van plan om vandaag heerlijk met mijn schilderprojecten aan de gang te gaan wanneer de meiden 's ochtends op school zaten.

Nou, daar kwam dus niks van terecht. Eerst even gauw de administratie weggewerkt, toen de cadeautjes voor de juffen klaar gemaakt, althans een poging ondernomen, want vanaf toen liep het anders dan anders.

De deurbel: een oudere dame stond aan de deur met vragen over ons huis en dat zij en haar man het zo mooi vinden. Ze kwamen net bij een makelaar vandaan en gaan hun huis aan de dijk te koop zetten. Alle vragen zo goed en kwaad als ik kon beantwoord en hen daarna verwezen naar de makelaar. Dit moest natuurlijk even gedeeld worden met manlief. Maar mijn moeder was me voor. Dus een heel verhaal met m'n mams aan de telefoon. Daarna weer de deurbel. Dit keer geen geïnteresseerde voor ons huis, maar Jehova's. Gelukkig waren zij kort van stof, dus kon ik daarna manlief bellen.

Ik dacht weer gauw verder te kunnen, de tijd vloog inmiddels voorbij. Maar ik kon vast nog wel even snel iets schilderen. Toen zocht een vriendin contact via Facebook, ze was benieuwd naar hoe het met ons ging, maar voornamelijk vroeg ze naar mijn moeder (zo lief!). Dus ook met haar een poosje zitten chatten... tot ik de tijd zag! Ik had al op mijn stalen ros moeten zitten. Dus snel afgerond en de meiden opgehaald.

Normaliter had onze oudste kleuterballet op de woensdagmiddag, maar het dansseizoen is afgelopen zaterdag met een spetterend dansfestijn afgesloten. Dus er kwam een vriendinnetje spelen, tja en om dan heel ongezellig de tuin vol te zetten met te schilderen spullen is ook weer zo wat. Dus gezellig met 3 meiden getut en gespeeld.

Toen het vriendinnetje opgehaald had, was het inmiddels zo warm en plakkerig buiten dat we een waterijsje hebben gepakt en heerlijk hebben zitten soezen tot ik aan het avondeten kon beginnen.
Nu liggen de meiden op bed, heb ik snel de cadeautjes voor de juffen klaar gemaakt en ga ik de lunch klaar maken, morgen eten ze als afsluiting op school en mogen ze zelf lekkers mee nemen. Ik denk dat ik daarna zelf lekker onder een frisse douche spring en dan met m'n neus in een 'fout' romannetje duik... Morgen immers weer werken.

Zo zie je maar, een dag kan héél anders lopen dan dat je in je hoofd van te voren had voorgesteld.
Dus geen foto's van geschilderde deurtjes/ frontjes van lades of anderszins, maar wel van de cadeautjes voor de juffen (theebloemen in een leuk doosje met een kaartje)Hopelijk hebben jullie ook een leuke en misschien wel aparte dag gehad.

Fijne avond!

Liefs,

Ma~De~Liefste

2 opmerkingen:

 1. Stel je voor een serieuze koper voor je huis. Maar ja, dan moeten zij ook hun huis verkopen en het duurt allemaal lang.
  En zo loopt je hele dag in de soep.
  Je hebt er een gezellige middag van gemaakt met de kinderen. Dat is ook wat waard!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker weten Gerry. Al met al wat het gewoon een gezellige rommelige dag. Dat heeft ook zo z'n charme.
  En voor wat betreft die mogelijk geïnteresseerden... ik verwacht er niet veel van. Dan valt het altijd mee, mocht er niks uit komen.

  Fijne avond.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie & tot de volgende keer.

Lieve groet,
Mirjam

ByMir